Over ons

Blits Events is een creatie van Thomas Taks en Lennert Rampelberg. We zijn twee goede vrienden uit Lennik en kwamen voor het eerst samen eind juli 2014. We hadden al langer het idee om samen in de event wereld te stappen.

CHIRO en KLJ

Het organiseren zit namelijk in ons bloed. Thomas was 5 jaar mede-eigenaar van het populaire Posi café. Hij was ook actief in tal van organisaties waaronder het 2 daags festival Posi summer, Havana café tijdens de Lennikse feesten en in 2009 was hij ook een grote kracht tijdens het succesvolle Lennik a life. Hij heeft ook nog een verleden in de Chiro van Groot-Bijgaarden.

Lennert was 5 jaar lang leider bij de KLJ van Sint-Martens-Lennik. Daarna bleef hij actief in de KLJ, hij zat 9 jaar in de organisatie van de grootste nieuwjaarsparty  uit de streek. Nu is hij bestuurslid van de Dolle dagen in Gaasbeek.

Ons doel is om events te organiseren voor jong en oud. We willen in het Pajottenland en ruime omgeving iedereen laten meegenieten van het BLITS concept. Blits events wil op lange termijn uitgroeien tot een volwaardig en succesvol evenementenbureau. Met ons eerste concept 'Bal à la carte' werd de toon meteen goed gezet. De komende maanden, jaren zitten er al heel  wat nieuwe dingen in de pijplijn, dus blijf ons zeker volgen op Facebook en surf op tijd naar onze website voor nieuwe updates. We verwelkomen u graag op één van onze events.

Ons team